Recensies

“Linde gebruikt niet onnodig veel woorden, maar weet wel de juiste snaar te raken om je naar de essentie te brengen. Mits de juiste vragen en een goede coaching, vonden we samen de onderliggende oorzaken die al lange tijd druk leggen op en mee de oorzaak zijn van mijn jarenlange rugpijn. Nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd inzichten zou krijgen die voor mij de puzzelstukjes lieten samenvallen. Hoe heerlijk om mijn onderbewuste in de juiste richting te zetten. Veranderingen hoeven niet altijd moeilijk te gaan ! Dankje van harte !”
Ines
(45)
“Wanneer ik voor de klas een spreekbeurt moest geven, dan verging ik van de zenuwen. Ik vergat mijn tekst, wist geen blijf met mijn handen, werd soms vuurrood en als kers op de taart stotterde ik dat het geen naam had. Linde heeft een paar keer met mij gewerkt en geloof het of niet : ik vind het nu zelfs leuk om voor een groep te spreken en het gaat keer op keer beter !”
Hans
(13)
“Linde was mijn reddende engel toen ik stress en slaapproblemen had en op een burn-out afstevende. Ze luistert, begrijpt en stuurt je heel subtiel naar de juiste actie. Ze heeft me inzicht gegeven in de LTC-processen, ik werd geïnspireerd om zelf de kernmodule te volgen en ik pas nu zelf de verbindingsprocessen toe. Nu gebruik ik deze ook samen met mijn zoon : het geeft hem rust en richting, bijvoorbeeld als er examens aankomen.”
Koen
(43)
“Door de corona kreeg ik online-les en ik vond dat best oké. Wanneer we terug life moesten gaan, wou ik niet meer naar school, voor mij voelde het veel veiliger thuis en sociale contacten hoefden voor mij niet meer. Ik ben altijd een verlegen persoon geweest. Ik kwam bij Linde terecht en na twee sessies zag ik heel duidelijk welk patroon er bij mij was: weinig zelfvertrouwen en faalangst. Ik ben geen prater, maar toch kwam dit al heel vlug naar boven. Ongelofelijk hoeveel er veranderd is voor mij op zo’n korte tijd: ik ga graag terug naar school.”
Lien
(16)
“Zo dankbaar dat ik op het juiste moment bij Linde terecht kwam. In mijn zoektocht naar ‘mezelf graag zien’ ben ik opnieuw bij haar terecht gekomen. Zij was mijn juf in het zesde leerjaar en ook daar voelde ik me toen al erg gesteund door haar, ik voelde nu na 10 jaar weer onmiddellijk haar warme uitstraling en empathie. In het begin moest ik wat wennen aan de methode, waarmee ze werkt, het werken met de processen van LTC, maar reeds na de eerste sessie voelde ik me opgelucht en viel er een last van mijn schouders. Ik heb een aantal trauma’s kunnen verwerken en vond de kracht in mezelf terug. Haar praktijkruimte is een veilige plek, die rust geeft en waar het fijn vertoeven is. Ik wil en kan Linde met heel mijn hart aanraden als coach, ze straalt rust en vertrouwen uit. Ik haalde veel kracht en steun uit de sessies, die ik bij haar volgde.”
Karen D.
(22)
Toen ik kortademig werd en begon te paniekeren dat ik dood ging gaan, en bij elke ziekte die ik hoorde begon te denken dat ik die ook ging krijgen, ik kon daardoor ook niet meer volgen op school doordat ik steeds in paniek was. Toen ben ik naar Linde gegaan en door de therapie ben ik er nu vanaf en tijdens de examens ga ik nog altijd naar linde om mijn stress voor de examens te verminderen.
Kamiel
(14)